Reacties van tevreden klanten.

John, Gitta, wat hebben wij een verschrikkelijk mooie voor-zomervakantie op jullie camping mogen doorbrengen. Natuurlijk het prachtigste kampeerplekje van jullie gehad welke een kampeerder zich maar kan wensen. Volstrekte stilte, de mooiste natuur, een schitterende sterrenhemel en de fijnste campingeigenaren die wij ons kunnen herinneren. Corrèze voor velen onbekend, maar bij ons nu met stip op nummer één. Ook hier weer de prachtigste wandelingen en autotochtjes gemaakt met de Cantal als ideale buur. Wij komen hier ooit wonen. En in de tussentijd graag bij jullie kamperen. Liefs, Wilma & Anton.

Hallo John en Gitta, 

We willen jullie ontzettend bedanken voor de gastvrijheid en de fantastische week die we hebben mogen beleven op jullie camping. We hebben een heerlijke week gehad en zeker niet vergeten ook heerlijk gegeten bij jullie. De omgeving is prachtig en biedt ook echt de heerlijke rust die je gewoon even nodig hebt, en diesel vond het ook helemaal fantastisch bij jullie, hij kon lekker rond rennen en genoot er zichtbaar van alles.

We hopen echt dat we nog eens een vakantie bij jullie kunnen vieren want we voelen ons er echt thuis.
We wensen jullie alle succes en Veel liefs Petra Leo Damian Rylan en Diesel

Op onze kampeerreizen in Frankrijk zoeken wij altijd naar kampeerterreinen met veel ruimte,natuur en vooral rust. Via de SVR (Stichting Vrije Recreatie) kwamen we dit jaar aan het adres van La Châtaigneraie. Het plan was om er enkele dagen te blijven maar het werden er zeven!! Dit kwam ook doordat we er helemaal alleen stonden, heerlijk vrij, en de enorme gastvrijheid van John en Gitta. Ze wilden het ons alleen maar naar de zin maken. Bij veel regen hoefden we niet in onze tent te blijven, maar mochten we ook gebruik maken van het overdekte terras van de caravan of van de woning. De grote koelkast in het sanitairblok ging gelijk aan, geen enkel probleem! 

Het was daar ook zeer rustig, alleen het geluid van de uilen hoorde je 's nachts.
We waren even bang dat we in een soort bos terecht zouden komen, maar dat klopte helemaal niet. De camping staat wel aan de rand van een bos, maar we hadden prima vergezichten.
De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van (lange) wandelingen waarbij het ons opviel dat er nog weinig toerisme in dit deel van Frankrijk is.
Kortom: een regelrechte aanrader deze minicamping!
Arie en Marga
Augustus 2014

Lieve John en Gitta,
Fijn om jullie weer te zien. Zo'n warm welkom en een grenzeloze gastvrijheid.
Een prima camping, goed sanitair, een schitterende omgeving en een sterrenhemel zoals je zelden ziet. Door alle omheinde weilanden doet de omgeving bijna Engels aan, om even verder over te gaan in de Schotse hooglanden. Oude en karakteristieke dorpjes. Heerlijk om te wandelen en te fietsen. Troy en Lance hebben genoten van Iris en Rana en het mogen helpen van John met de grasmaaier, tractor en kraan. Nu zijn we aan het nagenieten door 's avonds te snoepen van de door Gitta zelf gemaakte kaas.
Heel veel geluk en hopelijk tot snel.
Lieve groet. Bas, Inge, Troy en Lance

Conny en Jan 08:31 PM on June 20, 2011

Bonjour Gitta en John,
Voor de derde keer jullie domein bezocht en hebben er nog steeds geen genoeg van. Komen beslist nog een paar keer terug. Er valt nog zat te beleven bij jullie in de buurt. Buiten de goed gemarkeerde fraaie wandelingen zijn er ook nog de lange afstand wandelingen "blanche en noir", die we willen lopen. Wat een overweldigende natuur! Precies zoals op jullie mooie site is omschreven. Niet onvermeld mag blijven jullie opgeruimde karakters. Bijna alles is mogelijk, niets is jullie teveel. Laten we hopen dat steeds meer Nederlanders de Correze als vakantiegebied gaan ontdekken en dat ook jullie daar t.z.t. de vruchten van gaan plukken, zodat al jullie investeringen niet voor niets zijn geweest. Veel geluk en tot ziens in dat mooie stukje Frankrijk.
Groetjes Conny en Jan

Ton en Loes 09:58 AM on June 20, 2011

Hallo John en Gitta
in de eerste week van juli hebben wij voor de eerste keer kennis mogen maken met de Correze voor ons totaal onbekend gebied, en na lange tijd jullie weer eens te ontmoeten met jullie prachtige honden Iris en de rondjes lopende Rana. Wat een openbaring was deze streek voor ons echt iets voor de natuurliefhebber, rust, rust en nog eens rust tenminste wat omgeving betreft. Helaas kan je niet lang stil zitten want de vele prachtige wandelingen nodigen je gelijk uit om vele hobbels en watervallen, kastelen te ontdekken. Bij thuiskomst wordt je afgetraind door Rana en Iris die dan je aandacht vragen met stokken en stenen.
Zeker mag niet onopgemerkt blijven de grandioze gastvrijheid van John en Gitta. Niets was hun teveel om het ons naar de zin te maken en je voelt je er gelijk thuis. Koken, BBQ een glaasje op zijn tijd, pentaque,en het entertainment van Riverdance en Andre Rieu. John en Gitta het was klasse.
We hebben volop genoten en hopen in de komende tijd nog de Xaintrie Blanche en Noir te lopen.
Nogmaals bedankt voor de prachtige week en tot ziens.
Ton en Loes

Ad en Ria 10:23 PM on January 24, 2010 

hallo schatten nou dit ziet er allemaal fantastisch uit zeg. nou ook wij hebben hele fijne mooie warme herinneringen aan de verblijven bij John en Gitta. wat kan een mens gelukkig zijn met weinig luxe. je staat zo dicht bij de natuur en daarmee ook dicht bij jezelf. een aanrader voor iedereen.